• Kakifrugt  (Sharonfrugt)
  • Kaki tilhører ibenholtfamilien (Ebenaceae) og kendes også under navnet japansk persimon. Navnet kaki er japansk og betyder frugt. Kaki er et løvfældende træ, som stammer fra Østasien, sandsynligvis Kina eller Japan. Fra Østasien blev kaki bragt til Sydfrankrig omkring 1840, hvorfra dyrkningen har bredt sig til de øvrige Middelhavslande og til Californien. I dag dyrkes kaki over det meste af verden, hvor klimaet er tilpas mildt.

    Kakifrugter minder af udseende om en tomat, men kendes fra disse på de 4 store bægerblade. Skind og frugtkød har sammen farve, enten gul eller rød-orange. Frugten er inddelt i op til 8 kamre. Når frugten er fuldmoden, er frugtkødet glasagtigt og har en meget blød, næsten flydende konsistens. Smagen er sød. De fleste typer er kernefri. Nogle kakisorter indeholder i umoden stand et bitterstof, der nedbrydes under modningen. Disse typer er derfor ikke spiselige, før frugten er helt moden og blød.

    Sharonfrugter er kakifrugter fra Israel
    .

 
  • Kakifrugt ( Sharonfrugt )
  • Afvejningen af Kakifrugt sker manuelt.

  • Kakifrugten bliver lagt i en plastik bakke, hvor der kommer BOPP film omkring. Derefter påsættes en etiket efter kundens ønske. Etiketten indeholder de informationer, som der stilles krav om. F. eks. stregkode, oprindelses land, klass, størrelse og pakke kode. 

 
HS Pack ApS
Middelfartvej 9-11
5000 Odense C
Tlf: 66 12 70 11
Telefax: 66 12 70 24
Mail: mail@hs-pack.dk