• Rabarber
  • Rabarber hører til syrefamilien (Polygonaceae). Den kommer oprindeligt fra strækningen langs floden Volga i det sydlige Sibirien. Navnet rabarber er afledt fra Rha barbarum, som betyder den rha, der kommer fra fremmede lande, hvor rha = Volga.

    Optegnelserne om dyrkning i Europa daterer sig til 1600-tallet fra Italien og England. I begyndelsen finder den kun medicinsk anvendelse, men i 1800-taller bliver den brugt i madlavningen. I Danmark begynder dyrkning i haverne omkring år 1860, og rabarber er således en relativt sent tilkommet plante, selvom den i dag opfattes som meget gammeldags.

    Produktion af rabarber i Danmark toppede lige efter 2. verdenskrig. I dag er den beskeden og omfatter kun friskvaremarkedet.

    Rabarber er en flerårig, hårdfør plante, som man normalt kan høste på i 5-10 år. Blomsterstanden kan blive op til 2 m. høj, er grenet og har små hvide/cremefarvede blomster.
    .

 
  • Rabarber.
  • Rababer pakkes med BOPP film omkring, Posen indeholder de informationer, som der stilles krav om. F. eks. stregkode, oprindelses land, klasse og pakke kode.

 
HS Pack ApS
Middelfartvej 9-11
5000 Odense C
Tlf: 66 12 70 11
Telefax: 66 12 70 24
Mail: mail@hs-pack.dk