• Rødløg med top.
  • Løg hører til liljefamilien (Liliaceae), som udover mange prydplanter omfatter mange forskellige typer af spiseløg, der tilsammen tilhører slægten Allium. De mest almindelige spiseløg, kepaløg, bærer det latinske navn Allium cepa L.

    Spiseløg stammer fra Centralasien, hvor der i Nordvestkina, Afghanistan og Uzbekistan stadig findes vildtvoksende kepaløg. I Kina blev der allerede for 3000 år siden dyrket løg, og i Ægypten findes afbildninger af løg i pyramiderne. Romerne bragte løgene med til Nordeuropa, og Colombus bragte løgene med til Amerika. I middelalderen var løgdyrkning almindelig, og man tillagde løg mange egenskaber, både som næringsmiddel og som lægeurt. Løg dyrkes nu i stor udstrækning over næsten hele kloden.

    Der forekommer mange former for løg, som alle er nært beslægtede. Ud over kepaløg, som også findes som røde løg, kendes af spiseløg især skalotteløg, som er små og skarptsmagende og hvidløg, som især meget anvendes i de sydlige lande til madlavning.

    Det bemærkes, at løgolien udskilles via sved med en meget karakteristisk lugt.
      

     

 
  • Rødløg med top
  • Rødløg med top pakkes med BOPP film omkring, hvorefter der påsættes en etiket efter kundens ønske. Etiketten indeholder de informationer, som der stilles krav om. F. eks. stregkode, oprindelses land, klass, størrelse og pakke kode.

 
HS Pack ApS
Middelfartvej 9-11
5000 Odense C
Tlf: 66 12 70 11
Telefax: 66 12 70 24
Mail: mail@hs-pack.dk