• Gulerødder. 

    Gulerod er en 2-årig skærmplante (Umbelliferae), der findes vildtvoksende i store dele af Europa. Planten stammer fra Lilleasien og Ægypten, hvor den har været dyrket i mere end 2000 år. For omkring 600 år siden udbredtes gulerod til såvel Kina som til Europa, hvor den anvendtes både som køkkenurt, som lægeurt og til farvning. Det menes at hollænderne bragte den til Danmark under Chr. II.

    Rødderne, som er en opsvulmet pælerod, rummer oplagringsnæring i 1. års planter. Formen på rødderne afhænger af sort og voksesteder. Mest populære i Danmark er cylindriske eller svagt koniske rødder af middelstørrelse. Blandt de dyrkede sorter findes dog et stort antal forskellige typer og sorter, fra meget store, stærkt koniske typer, hvor en enkelt rod kan veje op til 2 kg, til meget små rødder, såkaldte fingergulerødder, som kun vejer få gram.

 
  • Gulerødder med top i poser.

  • Gulerødder med top pakkes med BOPP film omkring, hvorefter der påsættes en etiket efter kundens ønske. Etiketten indeholder de informationer, som der stilles krav om. F. eks. stregkode, oprindelses land, klass, størrelse og pakke kode.

 

 

 
HS Pack ApS
Middelfartvej 9-11
5000 Odense C
Tlf: 66 12 70 11
Telefax: 66 12 70 24
Mail: mail@hs-pack.dk