• Pastinak.
  • Pastinak tilhører skærmplantefamilien (Umbelliferae). Den er oprindeligt hjemmehørende i Syd- og Mellemeuropa, hvor den især voksede i engområder. Denne stamform findes i dag også vildtvoksende i Danmark, hvor man kan finde den langs veje og gærder. Den er her karakteristisk med sine gule skærme, der kan ses i juli og august.

    Som kulturplante hører pastinakken til gruppen af meget gamle kulturplanter. Den har været kendt og dyrket af de gamle grækere og romere. Til Norden antages den at være indført i Middelalderen, men er svær at tidsfæste nøjagtigt, da den i lang tid havde navn fælles med gulerod. Pastinakken var ikke velset i klostrene, da den var kendt for at stimulere kønsdriften.

    Der findes forskellige typer af pastinak, lange kegleformede, halvlange kegleformede og runde til fladrunde. Det er især den lange type, der er kendt. Pastinak overvintrer på friland, idet den tåler en del frost.

 
  • Pastinak i film 
  • Pastinak med top pakkes med BOPP film omkring, hvorefter der påsættes en etiket efter kundens ønske. Etiketten indeholder de informationer, som der stilles krav om. F. eks. stregkode, oprindelses land, klass, størrelse og pakke kode.

 
HS Pack ApS
Middelfartvej 9-11
5000 Odense C
Tlf: 66 12 70 11
Telefax: 66 12 70 24
Mail: mail@hs-pack.dk