• Porrer. 
  • Porrer hører, som løg og purløg, til liljefamilien (Liliaceae) og stammer fra Middelhavslandene, hvor den har været anvendt i årtusinder. De gamle ægyptere kendte porre, og i såvel Grækenland som i Rom blev porre brugt som suppegrønt. Kejser Nero mente, at porre var godt for hans sangstemme, og porre blev tillagt andre egenskaber, som f.eks. anvendelse mod skaldethed. Siden har den bredt sig over resten af Europa og er i dag meget udbredt.

    Porre er en toårig plante, der ikke danner et typisk løg, men har lange, saftfyldte bladskeder, som udgør den mest værdifulde del, "skaftet". Porre danner sjældent sideløg. Stænglen, som kan blive op til 2 meter lang, skyder op fra midten af porren i 2. vækstår. Stænglen er massiv og ender øverst i en kugleformet blomsterstand. Stænglen er sej og uspiselig, og porrer, der er gået i stok, er derfor uden værdi til spisebrug
    .

 
  • Porrer pakket med 5 stk.
  • Porrer pakkes med BOPP film omkring, hvorefter der påsættes en etiket efter kundens ønske. Etiketten indeholder de informationer, som der stilles krav om. F. eks. stregkode, oprindelses land, klass, størrelse og pakke kode.

 
HS Pack ApS
Middelfartvej 9-11
5000 Odense C
Tlf: 66 12 70 11
Telefax: 66 12 70 24
Mail: mail@hs-pack.dk