• Peber frugter.
  • Peberfrugt, eller sød peber, som det også kaldes, hører til natskyggefamilien (Solanaceae). Peberfrugt er ikke i familie med de krydderier, vi kender som peber og som stammer fra forskellige arter af peberfamilien. Alle capsicum-arter indeholder stoffet capsaicin, som giver den karakteristiske smag, vi især kender fra cayennepeber, paprika og chilipeber.

    Peberfrugt er hjemmehørende i Mellem- og Sydamerika, hvorfra den er blevet ført til Europa af de opdagelsesrejsende, og herfra er den atter spredt til Afrika og Asien, hvor man i forvejen kendte lignende typer. Nu dyrkes peberfrugt i næsten alle tropiske og subtropiske lande samt under glas i mange af de øvrige lande, bl.a. Danmark.

    Peberfrugt er en én-årig urt. Frugterne, som udgør de spiselige dele, er oppustede og hule, og i denne hulhed sidder de flade, gule frø.

    Peberfrugt findes i mange forskellige former og farver. Den umodne frugt er oftest grøn. Den modne kan være rød, hvid, gul, orange, brun og endog grøn. De røde og gule modne peberfrugter er de mildeste og mest søde.
     

 
  • Pebermix 400 g.
  • Afvejningen af Peber foretages på en compoutervægt. Dette bevirker at det bliver en meget nøjagtig afvejning.

  • Peberen her er lagt i sort skumbakke, der komme stræk film omkring bakken, hvorefter der påsættes en etiket efter kundens ønske. Etiketten indeholder de informationer, som der stilles krav om. F. eks. stregkode, oprindelses land, klass, størrelse og pakke kode.

 
HS Pack ApS
Middelfartvej 9-11
5000 Odense C
Tlf: 66 12 70 11
Telefax: 66 12 70 24
Mail: mail@hs-pack.dk