• Æbler.
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. SÆblet tilhører rosenfamilien (Rosaceae). De findes vildtvoksende flere steder i verden, og dets oprindelse er derfor lidt usikker. I Europa findes vilde æbler i form af et lille tornet træ med beske og sure frugter. I Vestasien er de vilde æbler store og søde og vokser på et tornløst, buskformet træ. Ud fra disse former er der meget tidligt skabt et antal sorter, som har kunnet anvendes til spisebrug. Allerede i oldtiden dyrkede man i Middelhavslandene et stort antal sorter, og i det nordvestlige Indien og i Kina er dyrkningen ligeledes af meget gammel dato. Podning har været kendt i mindst 2000 år.

    Klostrene har betydet meget for udbredelsen af æbler i Europa. Den ældste sortsbeskrivelse stammer fra et kloster i England og er fra 1204. Senere bragte europæerne æbletræer med sig ved koloniseringen af Amerika. Også ved senere koloniseringer, f.eks. af Australien og New Zeeland, førte europæerne æbler med sig og lagde grunden til den store produktion i disse områder.

 
  • Æbler i poser.
  • Afvejningen af Æbler foretages på en compoutervægt. Dette bevirker at det bliver en meget nøjagtig afvejning.

  • Æblerne her er pakket i plastikposer, hvorefter der påsættes en etiket efter kundens ønske. Etiketten indeholder de informationer, som der stilles krav om. F. eks. stregkode, oprindelses land, klass, størrelse og pakke kode.

 
HS Pack ApS
Middelfartvej 9-11
5000 Odense C
Tlf: 66 12 70 11
Telefax: 66 12 70 24
Mail: mail@hs-pack.dk